webGRPHN levert handige webdiensten voor scherpe tarieven. Zo heeft u bij GRPHN al voor € 250,– per jaar een volledig eigen website, inclusief 12 uur technische en redactionele ondersteuning!

Ook voor deze super goedkope webdiensten hanteert GRPHN de persoonlijke servicegerichte aanpak: we helpen u als u ingewikkelde instellingen moet doen, u kunt ons altijd bellen met vragen en u krijgt altijd dezelfde contactpersoon aan de lijn.

 GRPHN_cms
Het unieke GRPHN_cms (Content Management Systeem) voorziet in gemakkelijk beheer van uw website. Van een eenvoudige informatieve website van één of meerdere pagina’s, tot een website met meerdere thema's, subdomeinen, themadomeinen, contact en inschrijfformulieren etc etc.
U kunt zelf eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen, afbeeldingen beheren en downloads toevoegen. De edit interface werkt volgens het WYSYWYG-principe. Het bewerken van uw webpagina's gebeurt in een apart venster. Het resultaat van uw wijzigingen ziet u direct terug in uw website. En komt u er zelf niet uit? Dan kunt u altijd terugvallen op onze telefonische service.

Uw website wordt volgens uw specificaties werkend opgeleverd. Als u wilt kunt u zelf de layout-templates aanpassen of door een externe webdesigner laten ontwerpen en onderhouden.
U kunt het onderhoud ook volledig aan ons uitbesteden. Bij de full-service versie krijgt u gratis standaard 12 uur onderhoud per jaar. Voldoende voor het onderhoud van de meeste websites in GRPHN_cms.

De unieke eigenschappen GRPHN_cms

 • layout volledig op basis van html/css gecodeerde templates
 • html/css volledig gescheiden van technische engine (optimale ontwerpers vrijheid)
 • op basis van html/css volledig ‘responsive’ ontwerp mogelijk (uw website geschikt voor alle typen beeldschermen)
 • automatisch publiceren én de-publiceren (!) van artikelen, formulieren etc
 • eenvoudig instellen van thema-domeinen en subdomeinen met ‘deeplink’ mogelijkheid (thema e/o sub-domein kan verwijzen naar een specifieke pagina in uw website)
 • mogelijkheid tot weergave gelijke content in verschillende layouts/domeinen
 • grote bibliotheek aan ‘substitutie-tags’ om teksten en inhoud pagina's aan te passen aan diverse domeinen en bezoekers (datum, tijd, landcode, websitenaam, domeinnaam, etc). Uit te breiden met eigen substitutie tabel. (voor bijvoorbeeld het vervangen van filiaal/leveranciersnamen)
 • inhoud individueel per bezoeker/gebruiker aan te passen (data-injectie) dmv eenvoudig te implementeren open data protocol (serversite)
 • geïnjecteerde data ook bruikbaar voor formulier input (datakoppeling op basis van gebruikers id bijvoorbeeld; ook mogelijk om geëncrypte data door te geven)
 • mogelijkheid om bezoekers op ISO-landcode (of binnen/buiten EU) te filteren cq toegang te weigeren
 • standaard functionaliteit om cookies van derde partijen (Facebook, YouTube, GoogleMaps, Twitter) per onderdeel toe te staan. (keuze om gevolgd te worden door sociale media, kan geheel aan de bezoeker zelf gelaten worden; essentieel als u uw website privacy-save wilt houden.)
 • functionaliteit en gebruikersdata volledig in eigen beheer op Nederlandse/EU-servers (geen GoogleAnalytics, Ajax GoogleApis, Google Tagmanager of soortelijke (buitenlandse) third-party ‘spyware’)
 • content wordt geëncript opgeslagen en kan alleen binnen het domein benaderd/uitgelezen worden.
 • toegang tot domein kan beperkt worden door login via email of GRPHN_qr-redirect icm pincode.

 GRPHN_cms prijzen
Enkelvoudige contactpagina
• onder subdomein ztphn.nl of nthrlnds.com of eigen domein*
• contactformulier
• eenmalige setup
€ 24,— per jaar

Website meerdere pagina’s
• onder subdomein ztphn.nl of nthrlnds.com of eigen domein*
• contactformulier
• mailinglijst/nieuwsbrief-mogelijkheid
• eenmalige setup
€ 120,— per jaar

Website full-service
• onder subdomein ztphn.nl of nthrlnds.com of eigen domein*
• onbeperkt aantal pagina’s
• contactformulier
• mailinglijst/nieuwsbrief/inschrijf-mogelijkheid
• 12 uur per jaar volledige technische/redactionele ondersteuning
€ 250,— per jaar

* domein dient u apart op uw eigen naam te registeren en naar uw site te laten verwijzen. GRPHN kan dit bijvoorbeeld voor u doen via hosting-partner Oxilion of GetHost

 GRPHN_forms
GRPHN_forms is de handige en voordelige tool voor het verwerken van ‘response’ op webformulieren. Geschikt voor ongeveer 1000 tot 3000 regels. U kunt de verwerking laten plaatsvinden vanuit uw bestaande website: bijvoorbeeld in de vorm van een contactformulier of een inschrijving. U kunt (te allen tijden) de gegevens die zijn ontvangen, eenvoudig (copy-paste) exporteren naar een spreadsheet programma (bijvoorbeeld OpenOffice of Excel)

€ 12,— per formulier per jaar

Kijk voor meer informatie op de GRPHN_lists productpagina

 GRPHN_domains
Voor € 6,– per jaar heeft u een subdomein onder ...ztphn.nl of ...nthrlnds.com. Handig als u snel een tijdelijke website wilt realiseren. Bijvoorbeeld waarop mensen meer informatie kunnen vinden over een activiteit of zich in kunnen schrijven. Het subdomein is gratis als er ook een GRPHN_webdienst (bijvoorbeeld GRPHN_forms of GRPHN_cms) bij afgenomen wordt.

 GRPHN_mailservices
Voor € 1,— per maand heeft u een abonnement op een redirect adres op de domeinen ztphn.nl, nthrlnds.com of grphn.com. Het adres vangt uw mail op en stuurt het door naar uw mailadres bij uw provider. Bijvoorbeeld
j.jansen@nthrlnds.com -> jansen032@telfort.nl.
Deze dienst biedt u maximale flexibiliteit in de keuze van uw internet provider; mocht u van provider willen wisselen, dan kunt u volstaan met het opgeven van een nieuw ontvanger-adres.
Uiteraard werkt deze optie ook met bijvoorbeeld gebruik van bijvoorbeeld een gMail, Hotmail of Posteo.de adres. U kunt op verzoek de post ook laten doorsturen naar meerdere adressen tegelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld als bestuur van een vereniging of als leden van een projectgroep een gezamenlijk mailadres voeren.

 GRPHN_2qu

Met qr-codes kan je snel en makkelijk koppelingen leggen tussen papier en web. GRPHN heeft op basis van qr een handige dienst ontwikkeld waarmee je met een enkele qr-code uw bezoekers snel en makkelijk door kunt verwijzen naar de verschillende manieren waarop men met u in contact kan komen:
Via uw website. Via uw twitter, facebook of linkedin-account. Of via mail, telefoon, sms. Of welke optie u zelf ook maar wilt toevoegen.

U kunt de minisite onder uw eigen (sub) domein laten draaien. U kunt ook gratis gebruik maken van het 2qu.nl domein. Met dit korte domein en de drieletterige extensie, worden zeer goed leesbare qr-codes gemaakt. Daardoor zijn ze met vrijwel iedere mobiele telefoon te lezen.

QR-miniwebsite: € 12,– per jaar inclusief eenmalige inrichting.

 GRPHN_database
GRPHN_forms en GRPHN_lists kunnen uitgebreid worden naar een compleet ingerichte backoffice (CRM-systeem). Neem voor de mogelijkheden contact op.

 GRPHN_sms
Met GRPHN_sms kunnen uw collega’s of klanten u snel een sms-bericht sturen via uw website of intranet. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op.

 GRPHN_tracker
GRPHN kan uw webpagina of email-bericht voorzien van een code waarmee gevolgd kan worden wie het bericht of de pagina bezoekt. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op.

 GRPHN_apps
GRPHN kan bijna iedere taak voor u automatiseren. Soms in de vorm van een simpele webapp waarmee u snel een berekening kunt uitvoeren. Bijvoorbeeld een rente op rente berekening of de berekening van de verhouding warm en koud water in een mengkraan
Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op.

 GRPHN_maatwerk
Verder levert GRPHN maatwerk website en webapplicatie ontwikkeling en web- en database-beheer. Dit kan binnen het GRPHN-framework en GRPHN werkt hierin ook samen met externe partijen. GRPHN helpt u bijvoorbeeld graag met het beheer van uw website in andere CMS/framework-systemen, zoals Magento of WordPress. (zie adviesdiensten)

 
KVK 58468900 • 0575-712073 • grphn.com/contact