data

„GRPHN_lists, de eerste levensbehoefte van uw organisatie.”Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om ook als kleine organisatie gegevens van leden en klanten, zorgvuldig te verwerken en te bewaren. GRPHN heeft een toolbox ontwikkeld waarmee dat zeer kostenefficiënt en veilig kan. De GRPHN_lists-applicatie is zodanig flexibel, dat vrijwel iedere informatie-stroom er in ondergebracht kan worden: van mailing tot ledenbestand, van contactformulier tot facturatie.

 

Centrale datatoegangDe administratie van de meeste organisaties bestaat per saldo uit ‘lijstjes’; Lijstjes met leden, producten, bestellingen, todo's. Lijstjes met cursussen, deelnemers, adressen, facturen, contributies, etc etc.
Al deze lijstjes bijhouden is veel werk. En als die lijstjes uitgewisseld worden in Excel-documentjes, is de kans groot dat er snel meerdere versies in omloop zijn, gegevens niet meer actueel zijn en actuele gegevens slecht zijn terug te vinden.
Daarnaast zorgt het over email versturen van documenten met privacy gevoelige informatie (zoals bijvoorbeeld ledenlijsten) voor een ongewenst veiligheidsrisico; verstuurt u de gegevens wel over beveiligde verbindingen? Wie kan er allemaal meelezen?

GRPHN_lists biedt voor het veilig en efficiënt bewaren van uw gegevens, een praktische oplossing. Gegevens worden centraal opgeslagen en zijn door meerdere mensen tegelijk te raadplegen. Voor ieder lijstje kan een standaard invoer formulier gebruikt worden of een op maat gemaakt formulier worden gebruikt. Gegevens tussen de tabellen kunnen onderling gekoppeld worden; klanten aan facturen, leden aan cursussen, todo’s aan medewerkers etc etc.
Alle data wordt over beveiligde verbindingen verstuurd. En de data wordt versleuteld opgeslagen op de server. Zo zijn zelfs voor de beheerder van de server, de gegevens in uw database niet uit te lezen.

 

Web en mail-formulierenEen contactformulier op uw website? Een enquête in uw mailing? Een vragenlijst voor de intake? GRPHN_forms zorgt dat alle ‘gebruikersinteractie’ via uw website of mailing veilig en efficiënt verwerkt wordt. Desgewenst krijgt de gebruiker een bevestiging van de aangeleverde gegevens of krijgt de bezoeker van uw website automatisch meer informatie toegezonden op basis van de gegeven antwoorden.

 

MailingsVanuit iedere GRPHN_lists gegevenstabel kunt u een mailing verzenden. Dit kan naar een e-mail-adres of naar een 'snail-mail'-adres. Aan uw e-mails kunnen interactie-links worden toegevoegd, waarmee gebruikers kunnen reageren op uw vraag of aanbieding en de reactie direct gekoppeld wordt aan aan de ‘set’ gegevens die u al van uw contact heeft.

Tevens kan worden gevolgd of de verzonden mailing is gelezen. En uiteraard kan de mailing volledig naar uw huisstijl en communicatie-format vormgegeven worden. U kunt voor uw mailing zelfs een layout template gebruiken dat u in een ander content management systeem (CMS) samenstelt.

U kunt uw mailings zelf printen en verzenden. de GRPHN_repro diensten sluiten echter naadloos aan op de GRPHN_data diensten.

 

EnquêtesGRPHN_lists lenen zich ook uitstekend voor het doen van een enqûete via uw website. De invoer op de enquete kunt u eenvoudig overnemen in een excel-bestand en hierop nadere analyse uitvoeren.

 

Brieven en facturenVanuit GRPHN_lists kunt u brieven, facturen en overzichten opmaken. De layout wordt in een maatwerkoplossing zorgvuldig bepaald en kan direct vanuit de browser worden afgedrukt. Aan deze brieven kunt u met behulp van korte weblinks of qr-codes, interactie voor de geadresseerden toevoegen. De gebruikersinteractie, wordt direct aan de andere gegevens in uw database gekoppeld.

Zo kan GRPHN_lists vrijwel ieder administratief proces in uw organisatie stroomlijnen en ondersteunen en bespaart u tijd, voorkomt u verlies van gegevens en beperkt u fouten.

 

Veiligheid met prioriteitGRPHN_lists gebruikt verschillende versleutelingsmethodes om de gegevens veilig te verwerken. Alle gegevens die van en naar de GRPHN_lists server worden verstuurd, gaan over een beveiligde verbinding. Vervolgens worden de gegevens versleuteld op de server opgeslagen. Zo is het zelfs voor de beheerder van de server niet mogelijk om de gegevens in de database uit te lezen. Ook is het niet mogelijk om de gegevens op de server te doorzoeken of te koppelen aan andere gegevens.

 
KVK 58468900 • 0575-712073 • grphn.com/contact